Edukacijski trening iz oblasti RANOG RASTA I RAZVOJA

Edukacijski trening iz oblasti RANOG RASTA I RAZVOJA održan je u Sarajevu u Edusovim prostorijama u periodu od 8-10.2.Na ovom naprednom tečaju sudjelovali smo kao edukatori našeg Centra za rani rast i razvoj ,proširujući i nadograđujući svoje znanje iz prethodnih edukacija.

Neposredan rad s djecom ,te izrada  individualnih programa i prezentacija za edukaciju roditelja samo je ojačala naš rad i utvrdila svrhu ovakvog načina rada.

Pod pokroviteljstvom Unicefa u ovom projektu i Edusove Edukacije za sve te pružene mogućnosti od strane našeg Doma zdravlja trening edukacija je bila vrlo uspješna.Za uspješno završenu edukaciju dobili smo certifikat profesionalaca edukatora iz oblasti Ranog rasta i razvoja.

Djelatnici Centra-Renata Vukadin,Božana Delać,Silvija Jurčević i Julija Braišić

 

 

 


IPLab, laboratorijski informacijski sustav iz IPSoft-a, je uspješno implementiran u tomislavgradski Dom zdravlja. Sustav je pokrio kompletan radni tok medicinsko-biokemijskog laboratorija, od prijema pacijenta, naplate participacije, preko komunikacije sa automatskim analizatorima Abbott Cell Dyn 3700 (hematologija),Siemens Dimension XPand Plus (biokemija), te aparata za imunokemiju Siemens Immulite. Svi rezultati se koriste pri ispisa jedinstvenog nalaza, slanja nalaza e-mailom, ispisa potrebnih izvještaja prema Zavodu, raznih analiza itd.