Najava početka izvedbe projekta energetske učinkovitosti

Dana 01. kolovoza 2017., ravnatelj doma zdravlja dr Ivan Bagarić pozvan je na sastanak u Federalno ministarstvo prostornog uređenja na kome će se razgovarati o početku radova te implementaciji projekta Energetske učinkovitosti koji je u vrijednosti od 420.000 KM dodijeljen Domu zdravlja Tomislavgrad.

Podsjećamo, Dom zdravlja Tomislavgrad je izabran kao prioritetna ustanova u našoj županiji, za provedbu projekta energetske učinkovitosti. Ovaj vrijedni projekt, će osigurati bolje uvjeti rada i boravka u našoj ustanovi uz uštedu sredstava za energiju (grijanje).

Zahvaljujemo načelniku općine, Vladi HB županije te resornom ministarstvu!

IPLab, laboratorijski informacijski sustav iz IPSoft-a, je uspješno implementiran u tomislavgradski Dom zdravlja. Sustav je pokrio kompletan radni tok medicinsko-biokemijskog laboratorija, od prijema pacijenta, naplate participacije, preko komunikacije sa automatskim analizatorima Abbott Cell Dyn 3700 (hematologija),Siemens Dimension XPand Plus (biokemija), te aparata za imunokemiju Siemens Immulite. Svi rezultati se koriste pri ispisa jedinstvenog nalaza, slanja nalaza e-mailom, ispisa potrebnih izvještaja prema Zavodu, raznih analiza itd.