Pozivnica za prvi simpozij Doma zdravlja Tomislavgrad

Poštovani,

Čast nam je pozvati vas u ime Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine na 1. SIMPOZIJ DOMA ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD koji će se održati u Tomislavgradu 25. i 26. listopada 2019. godine pod pokroviteljstvom Općine Tomislavgrad i Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu.

Simpozij je zamišljen kao poveznica svih zdravstvenih radnika koji sudjeluju u pružanju hitne medicinske pomoći. Na taj se način  pruža prilika za razmjenu znanja, vještina, novih ideja koje se primjenjuju u svakodnevnoj praksi u svrhu unapređenja kvalitete pružanja hitne medicinske pomoći na izvanbolničkom i bolničkom nivou.

Vjerujemo da će navedeni simpozij potaknuti vaše zanimanje i ispuniti vaša očekivanja uz poruku da uspjeh simpozija ovisi o vašem sudjelovanju.

Namijenjen je svim djelatnicima HMP: liječnici,medicinske sestre/tehničari, no isto tako i svim ostalim zdravstvenim djelatnicima koji na bilo koji način sudjeluju u hitnom zbrinjavanju i spašavanju pacijenata u svom profesionalnom radu.

S poštovanjem,

DOKUMENTI:

Pozivnica za simpozij ->

Poziv za sponzorstvo ->

Prijavnica za simpozij ->

Link Online prijava ->

IPLab, laboratorijski informacijski sustav iz IPSoft-a, je uspješno implementiran u tomislavgradski Dom zdravlja. Sustav je pokrio kompletan radni tok medicinsko-biokemijskog laboratorija, od prijema pacijenta, naplate participacije, preko komunikacije sa automatskim analizatorima Abbott Cell Dyn 3700 (hematologija),Siemens Dimension XPand Plus (biokemija), te aparata za imunokemiju Siemens Immulite. Svi rezultati se koriste pri ispisa jedinstvenog nalaza, slanja nalaza e-mailom, ispisa potrebnih izvještaja prema Zavodu, raznih analiza itd.