Medžlis islamske zajednice Tomislavgrad, na inicijativu grupe džematlija iz Stipanjića,  predao je danas ravnateljici Doma zdravlja Tomislavgrad,  ključeve  sanitetskog vozila marke Mercedes tip Sprinter 319 CDI, za potrebe Službe za hitnu medicinu Doma zdravlja Tomislavgrad.

Donacija, koja će znatno poboljšati vozni park Službe za hitnu medicinu Doma zdravlja Tomislavgrad je sa radošću prihvaćena, uz nadu da će onima kojima bude prijeko potrebna, pružiti udobnost i kvalitetnu uslugu.

Iza svakog plemenitog cilja stoje čvrstina, odlučnost i ustrajnost, a naš je cilj pružiti svojim pacijentima, što kvalitetniju medicinsku pomoć.

Samo veliki ljudi mogu svojim sugrađanima podariti ovako vrijednu donaciju.

U svoje ime i u ime svih uposlenika Doma zdravlja Tomislavgrad te naših pacijenata, zahvaljujem Medžlisu islamske zajednice Tomislavgrad i grupi džematlija iz Stipanjića na nesebičnom zalaganju kako bi se ova donacija ostvarila, a koja je od velikog značaja za cijelu zajednicu.

Primopredaji su prisustvovali općinski načelnik Ivan Buntić, ravnateljica Doma zdravlja Ivanka Živković dr.med., predsjednik IO Medžlisa IZ Tomislavgrad Ibrahim Kapetanović, glavni imam Amer ef. Jugo te član džematskog odbora Stipanjići Dervo Bašić.

Hvala od srca!

Ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad.

Ivanka Živković, dr.med.

U  Tomislavgradu dana, 8.3.2022. godine