Danas je u Eco selu Grabovica, Tomislavgrad, uspješno okončana četverodnevna edukacija u zdravstvu za glavne sestre/tehničare Domova zdravlja s područja tri županije u organizaciji Federalnog ministarstva zdravstva, Fondacije fami i Doma zdravlja Tomislavgrad.

Cilj ove edukacije je jačanje komunikacijskih vještina medicinskih sestara/tehničara sa kolegama, pacijentima i medijima.

Predavanja i brojne radionice upriličili su prim.dr. Goran Čerkez, Zlatan Peršić, prof.dr. Nermina Mujagić,  mr.sci. Irina Rizvan.

Čast nam je bila biti domaćin ove jako bitne edukcije i zahvaljujemo svim predavačima na nesebičnom prenesenom znanju i vještinama.

Ovim putem zahvaljujemo na podršci Ministarstvu rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ, Vladi HBŽ, tehničkoj podršci radiju Tomislavgrad, Prodexu d.o.o, Teni d.o.o, Kulturno informativnom centru Tomislavgrad i Eco selu Grabovica.

Hvala svim sudionicima edukacije, nadamo se da ćete nova znanja i vještine primijeniti u daljnjem radu, a sve u cilju poboljšanja zdravstvene skrbi našim pacijentima.

 

                                                                                                                      UPRAVA