Veliko mi  je zadovoljstvo što smo uspješno realizirali Treći simpozij Doma zdravlja Tomislavgrad i Hrvatskog sestrinskog društva hitne medicine te bili domaćini velikom skupu zdravstvenih djelatnika s područja Hercegbosanske županije kao i iz cijele Bosne i Hercegovine.

Rad liječnika, medicinskih sestara/tehničara i vozača u hitnoj medicinskoj službi izuzetno je težak i zahtijeva visoku razinu znanja, vještina i iznad svega odgovornosti. Zato smo osigurali izuzetne predavače, stručna predavanja i praktične edukativne radionice, u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja izvanbolničke hitne medicinske pomoći koja se primjenjuju u svakodnevnoj praksi. Izvanbolnička hitna medicinska služba temelj je hitne medicine na razini primarne zdravstvene zaštite.

Zahvalila bih svim predavačima na stručnim i profesionalnim predavanjima.

Hvala svim našim djelatnicima Doma zdravlja Tomislavgrad koji su na bilo koji način pridonijeli uspješnoj realizaciji Trećeg simpozija.

Hvala svim sudionicima koji su sudjelovali te stekli nova znanja, iskustva i vještine.

Našim sponzorima koji su pomogli u realizaciji Trećeg simpozija Doma zdravlja Tomislavgrad, kao i predstavnicima medija koji su upoznali javnost s ciljem ovog Trećeg Simpozija veliko hvala.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                V.D. RAVNATELJA

                                                                                                                    Ivanka Živković, dr.med.