Danas je u Biskupijskom centru u Mostaru održana svečana ceremonija potpisivanja Ugovora o financijskoj potpori za provedbu programa/projekata iz Državnog proračuna Republike Hrvatske. 

Svečanoj ceremoniji potpisivanja Ugovora o financijskoj potpori za provedbu programa/projekta Rekonstrukcije krovišta i adaptacije prostora za edukacijski centar Doma zdravlja Tomislavgrad, nazočila je ravnateljica Ivanka Živković, dr. med., koja je u ime Doma zdravlja Tomislavgrad potpisala ugovor. 

Domu zdravlja Tomislavgrad je ovim ugovorom, od strane Državnog proračuna Republike Hrvatske, Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, za realizaciju osiguran novčani iznos od 95.000,00 eura.

Ravnateljica Doma zdravlja Tomislavgrad Ivanka Živković, dr.med., ovim putem zahvaljuje na financijskoj potpori Središnjem državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske, ukazanom povjerenju te nastavku pozitivne suradnje, sve u korist poboljšanja zdravstvene zaštite i skrbi, ne samo stanovnika općine Tomislavgrad, nego i stanovnika područja Hercegbosanske županije.